Nieuwste ontwikkelingen Europese Green Deal tegen de klimaatverandering en hoe helpen we zelf mee? – interactieve discussie

zondagmiddag 2 april 2023, 13.30-15.30 u met drs. Gerhard Akkerman en drs. Andre van de Bovenkamp, dr. Henk Oonk (discussieleider)

De plannen van de Europese Green Deal voor het tegengaan van klimaatverandering, worden inmiddels in de praktijk gebracht. Wat twee jaar geleden nog een voornemen was, wordt nu door middel van wetgeving in alle EU-landen in- en uitgevoerd. Waar kunnen we op rekenen en hoe helpen we zelf mee aan de uitvoering van de plannen?

Na een inleiding over de Europese aanpak en de vorderingen door drs. Gerhard Akkerman, is er ruimte voor de aanpak in Nederland en de praktische invulling van het geheel verzorgd door drs. Andre van de Bovenkamp. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie.

‘Europa Actueel’ vindt plaats op zondagmiddagen en de Dag van Europa op dinsdag 9 mei, in EDIC NHN/Bibliotheek Kennemerwaard, vestiging Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2. De toegang voor de bijeenkomsten is gratis. Reserveren is gewenst: via info@neios.nl.