April, 2015

09apr20:0021:30Ruslandcorrespondent Peter d’Hamecourt te gast in Heerhugowaard20:00 - 21:30 Bibliotheek Heerhugowaard, Parelhof 1 Heerhugowaard

Meer

Details

Het rommelt in Rusland en dat is niet nieuw. Peter d’Hamecourt was twintig jaar lang de man in Moskou voor o.a. het NOS Journaal en woont nog steeds in dit land vol tegenstellingen. Hij schreef er onder meer de boeken ‘Moskou is een gekkenhuis, ‘Russen zien ze vliegen’, ‘Rusland in oorlog 1’ en de biografie ‘Vladimir Poetin – Het koningsdrama’.

In maart kwam het tweede deel van ‘Rusland in Oorlog’ uit en op donderdagavond 9 april is d’Hamecourt even terug in Nederland. Hij is die avond te gast bij Bibliotheek Kennemerwaard, vestiging Heerhugowaard. Peter vertelt over de grote veranderingen in zijn geliefde land en de oorzaak van de onrust, die Nederland ook niet onberoerd laat: president Vladimir Poetin. In samenwerking met boekhandel Stumpel wordt ‘Rusland in Oorlog 2’ ter plekke verkocht.

Peter d’Hamecourt is donderdagavond 9 april te gast in de Bibliotheek Heerhugowaard, Parelhof 1. De lezing vindt plaats in de raadszaal. Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur, toegang € 9,00 voor leden en € 10,00 voor niet-leden, inclusief koffie/thee.
Bij deze lezing kunt u geen gebruik maken van de Rabo kortingsactie.

Tijd

(Donderdag) 20:00 - 21:30

Locatie

Bibliotheek Heerhugowaard

Parelhof 1 Heerhugowaard

Georganiseerd door

Bibliotheek Kennemerwaardinfo@bknw.nl

X