Oktober, 2019

01oktHele dag05Europa TralalaPerformances vanuit heel Europa over de menselijke kant van de EU(Hele dag) Theater Bellevue, Leidsekade 90, 1017 PN

Meer

Details

Tijdens Europatralala mengen vijf internationale theatergezelschappen zich in het debat over de toekomst van de EU en Europa. Europa is in transitie. Economische crises, migratie, politieke aardbevingen als de Brexit, ze raken de essentie van de Europese democratie en samenwerking. Voor veel Europeanen gaan de politieke ontwikkelingen hand in hand met groeiende onzekerheid en wantrouwen in politici, media, en elkaar. Voor andere betekenen de transities kansen en mogelijke positieve veranderingen. In hun voorstellingen onderzoeken de vijf internationale partners de betekenis van het samen leven op dit continent, en de menselijke kant van de EU. Want onder de soms ondoorgrondelijke politieke bovenlaag verschuilt zich een wereld van individuen.

Europatralala is een initiatief van mugmetdegoudentand. Vijf internationale gezelschappen reizen af naar elkaars landen en spelen daar hun voorstellingen. Europatralala is de Nederlandse week in deze reeks, en vindt plaats in Theater Bellevue, op 1 t/m 5 oktober 2019.

Deelnemende gezelschappen:

Story Hub – Trojan Mare – Riga, Letland
Companhia Joao Garcia Miguel – Mr. Moedas wants to see the world – Lissabon, Portugal
La Confraternita Del Chianti – Play – Milaan, Italië
Teatru 3G – The Beyond – Târgu Mureș, Roemenië
mugmetdegoudentand – De Eurocommissaris – Amsterdam, NL

Tijd

Oktober 1 (Dinsdag) - 5 (Zaterdag)

Locatie

Theater Bellevue

Leidsekade 90, 1017 PN

X