Oktober, 2016

13okt20:15BNR's American Election NightWie wordt de machtigste man/vrouw ter wereld?20:15 Cool Kunst en Cultuur, Coolplein 1, Heerhugowaard

Meer

Details

Op 8 november 2016 wordt de machtigste persoon ter wereld verkozen. Normaal gesproken zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen al het grootste politieke spektakel ter wereld, maar de editie waarin de 45ste president wordt verkozen belooft er één van de bovenste plank te worden. Want wat gaat Amerika en de wereld beleven als er straks weer een republikein The Oval Office binnenstapt? En wat gebeurt er met de Clintons als zij straks terugkeren naar The West Wing? Deze en vele andere fascinerende vragen worden in aanloop naar de verkiezingen beantwoord in BNR’s American Election Night.

Buitenlandkenner Bernard Hammelburg (gepokt en gemazeld als oorlogsverslaggever en correspondent) en macro-econoom Kees de Kort (bekend van zijn dagelijkse radiocolumn en no nonsens visie op de economie) bespreken en analyseren in Cool Kunst en Cultuur de laatste ontwikkelingen in de verkiezingen en geven hun visie op wat dit betekent voor de verhoudingen in de wereld en de economie.

met Bernard Hammelburg en Kees de Kort

Tijd

(Donderdag) 20:15

Locatie

Cool Kunst en Cultuur

Coolplein 1, Heerhugowaard

Georganiseerd door

Cool Kunst en CultuurCoolplein 1, Heerhugowaard

X